Chorizo med brynt lök och kålragu samt mojo rojo

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Chorizo med brynt lök och kålragu samt mojo rojo

Det här utsökta receptet på chorizo med brynt lök och kålragu samt mojo rojo är ett spanskinspirerat recept med mycket smak. Vill du ha något nytt med spännande smaker men inte för avancerat är det här något för dig!

Chorizo med brynt lök och kålragu samt mojo rojo

Ingredienser

4 portioner
minichorizo

Lök- och kålragu

2   rödlökar
500 g  vitkål
2 msk  olivolja
2   vitlöksklyftor
1 msk  honung
1 dl  vitt matlagningsvin eller vitt vin
2 msk  rödvinsvinäger
1/2   kruka timjan
1/2 dl  hackad persilja
salt och peppar

Mojo rojo

1   skiva vitt bröd
1   stor vitlöksklyfta
1/2 tsk  salt
peppar
1 tsk  rökt paprikapulver (eller vanligt)
1   grillad paprika
1 dl  olivolja
2 tsk  rödvinsvinäger

För alla

Läs noga innehållsförteckningen på korvarna. I övrigt är rätten fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2750 KJ / 661 kCal
Fett51.7 g
Kolhydrater28 g
Protein14.3 g

Testa liknande recept

Bönragu med rosmarin och chorizo
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spansk bönragu med chorizo
Betyg 2.9 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chorizo- och kycklingpasta med fänkål
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegopytt med minichorizo och bakade tomater
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Risonipaella
Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Chorizogryta med kikärter och vitkål
Betyg 3.6 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga