Chorizo med brynt lök och kålragu samt mojo rojo
Det här utsökta receptet på chorizo med brynt lök och kålragu samt mojo rojo är ett spanskinspirerat recept med mycket smak. Vill du ha något nytt med spännande smaker men inte för avancerat är det här något för dig!
Ingredienser
4 portioner
minichorizo
Lök- och kålragu
2 rödlökar
500 g vitkål
2 msk olivolja
2 vitlöksklyftor
1 msk honung
1 dl vitt matlagningsvin eller vitt vin
2 msk rödvinsvinäger
1/2 kruka timjan
1/2 dl hackad persilja
salt
peppar
Mojo rojo
1 skiva vitt bröd
1 stor vitlöksklyfta
1/2 tsk salt
peppar
1 tsk rökt paprikapulver (eller vanligt)
1 grillad paprika
1 dl olivolja
2 tsk rödvinsvinäger
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2750 KJ / 661 kCal
Fett51.7 g
Kolhydrater28 g
Protein14.3 g
Kommentarer