Paella görs normalt sett på ris men här kommer en variant på den italienska pastasorten risoni. En typisk paella brukar också innehålla kyckling, het korv och skaldjur, men här gör vi rätten lite mustigare och ruffigare genom att ta bort skaldjuren. En mättande måltid och härlig blandning av doft och smak!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
38 2013
Läs noga ingrediensförteckningen på korven och buljongen. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut risonin mot ris eller quinoa.
Gör äggfri: kontrollera att risonin inte innehåller ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Henrik
2021-09-13Byt ut kycklingben till kycklingfile istället så blir det gött!
Sky
2020-06-06När ska kycklingen ner i paellan? Vid serveringen?
Redaktionen ICAse
2020-06-08Tack Sky för din fråga. Vi har nu uppdaterat receptet. Du kan välja om du vill servera kycklingbenen på sidan om eller blanda ner dem i paellan innan servering. Hälsningar Ulrika