Chilirostad pumpapasta med fetaost

Krämig enkel pumpapasta med chili och fetaost är en snabb och smakrik vardagsmiddag som ger dig swicy i en tugga när söt pumpa möter het chili!
 Ett recept från: 
Buffé nr 9, 2025

Gör så här
00:25:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2764 KJ / 660 kCal
Fett32 g
Salt2.4 g
Kolhydrater65 g
Protein26 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
3 stVäldigt god smak, balans mellan sötma, sälta, spicy och krämig! <3 Rekommenderar att rosta kärnorna för sig. När honungen smälte och vätskan från fetaosten och pumpan sipprade ut så kokades kärnorna mer än rostades.
Anna
Enkel att göra men ingen smaksensation. Väldigt tjock i konsistensen trots extra vätska och var lite för söt för vår smak. Tvååringen uppskattade den mycket dock.
Rebecca
Bra recept att använda pumpa i, jättegott! Jag valde butternutpumpa.
Eva