Chilipastasallad
Chilipastasalladen har sting och är njutbar på buffén. Pasta, paprika, röd lök, avokado och kidneybönor blandas med crème fraiche och gräddfil till en härligt kladdig sallad. Sweet chilisås bidrar med både sötma och sälta och gör salladen komplett.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2007
Ingredienser
10 portioner
500 g pasta
2 dl lätt crème fraiche
3 dl gräddfil
2 paprikor
1 rödlök
5 salladslökar
250 g kokta kidneybönor
3 avokador
1/2 dl grön sweet chilisås (eller se Tips)
2 tsk salt
1/2 tsk peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1489 KJ / 656 kCal
Fett14 g
Salt2 g
Kolhydrater45 g
Protein10 g
Kommentarer
Mycket uppskattad på buffébordet.
Martina
2007-08-20Kanongod! Detta tänker jag göra fler gånger, speciellt nu till sommaren. Hade i lite Sambal för att få lite mer sting!
Mia
2007-05-03