Chilipastasalladen har sting och är njutbar på buffén. Pasta, paprika, röd lök, avokado och kidneybönor blandas med crème fraiche och gräddfil till en härligt kladdig sallad. Sweet chilisås bidrar med både sötma och sälta och gör salladen komplett.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2007
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche och gräddfil mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Martina
2007-08-20Mycket uppskattad på buffébordet.
Mia
2007-05-03Kanongod! Detta tänker jag göra fler gånger, speciellt nu till sommaren. Hade i lite Sambal för att få lite mer sting!