Ingers chililax
Omtyckt varmrätt med heta toner av chili. Ingers chililax passar utmärkt till både fest och vardag! En röra av crème fraiche, chili, paprika, fetaost och sweet chilisås fördelas över laxen. Rätten passar till både potatis och ris.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007
Ingredienser
4 portioner
4 laxfiléer (à ca 140 g)
2 dl lätt crème fraiche
paprika
chili
1 finhackad paprika (röd eller gul)
100 g smulad fetaost
2 - 3 msk sweet chilisås
Till servering
potatis eller ris
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
… jag menar ”färdig” Creme fraiche med paprika och chili!
Birgitta
2022-01-23Mycket god och enkelt tillagad rätt! Har använt receptet många gånger! Kommentar: i receptet borde det tydligare framgå att det är ”färdig” Creme fraiche med chili som avses, så att man inte behöver blanda själv!
Birgitta
2022-01-23Har lagat detta sedan 2008. Kommer att fortsätta med det. Då det är gott och lätt.
Svante
2021-12-28