Hoppa till sidans innehåll
UNDER 30 MIN | Medel

Chilimedaljonger med mango- och currysås

Mango och curry är en riktigt god smakkombo! I den här rätten passar den färdiga såsen perfekt till de stekta skinkmedaljongerna. Servera med ris och en god sallad gjord på snackspaprika och hjärtsallad.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 49, 2019
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skär salladen i klyftor och dela på paprikorna.
  3. Skär gräslöken och blanda med mangosåsen.
  4. Stek medaljongerna i oljan i en stekpanna och krydda med salt.
  5. Servera medaljongerna med ris, sallad, paprika och mango-currysås.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på såsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 2 port ris
  • 2 hjärtsallad
  • 150 g snackpaprika
  • 20 g färsk gräslök
  • 200 ml mango- och currysås
  • 300 g skinkmedaljonger med chili
  • 2 tsk olja
  • salt
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Valfri krydda på små glas

10 % rabatt

Santa Maria 3-80 g

Mer info

Näringsvärde
Per portion

Energi 3158 kJ / 758 kCal

Klimatguide

0,7 - 1,4 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om våra klimatguidade recept

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer