Chilimedaljonger med mango- och currysås
Mango och curry är en riktigt god smakkombo! I den här rätten passar den färdiga såsen perfekt till de stekta skinkmedaljongerna. Servera med ris och en god sallad gjord på snackspaprika och hjärtsallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2019
Ingredienser
2 portioner
2 port ris
2 hjärtsallad
150 g snackpaprika
20 g färsk gräslök
200 ml mango- och currysås
300 g skinkmedaljonger med chili
2 tsk olja
salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3158 KJ / 758 kCal
Fett35 g
Salt3.7 g
Kolhydrater68 g
Protein40 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer