God och lättlagad favoritmiddag med torsk, grovhackade cashewnötter, körsbärstomater och het smak av sambal oelek. Till chilifisken serverar du kokt ris och en fräsch sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2006
Chilifisk innehåller gluten, mjölk och ägg.
Gör glutenfri: välj ströbröd utan gluten.
Gör mjölkfri: använd mjölkfritt margarin eller olja och ströbröd utan mjölk.
Gör äggfri: välj ströbröd utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vi körde fryst broccoli istället för tomater direkt i formen och potatismos till. Blev saftigt och supergott.
Eleonore
2023-01-10Gott men blir lite torrt. Vad kan man ha för sås till. Vi fick bryna smör men bättre tips?
Maria
2022-08-22Jättegod rätt, och man kan ta lite extra sambal oelek för lite mer hetta om man gillar det. Jag använda fryst pangasiusmalfilé.
Jessica
2016-01-16