Fiskgryta med fänkål och purjo
Lättlagat recept på utsökt fiskgryta med fänkål och purjo. Du gör soppan av fiskfilé av hoki, kolja eller hälleflundra, fänkål, purjolök och grädde. Servera den härliga soppan med ris eller potatis och en skiva bröd.
Ingredienser
4 portioner
600 g fiskfilé t ex hoki, kolja, hälleflundrafilé
1 fänkål
1/2 purjolök
2 1/2 dl smaksatt grädde 15 %
1 dl vatten
salt
peppar
Till servering
ris eller potatis
bröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Helt ok vardagsrätt som går snabbt att göra. Även jag tog creme fraiche med basilika/tomat.
Henrik
2009-04-11Undrar bara vad grädden ska vara smaksatt med? Tog creme fraiche med basilika/tomat, det blev gott!
Eva
2009-03-23