Bjud familjen på en klassisk chili con carne. Fräs löken och färsen innan du tillsätter bönor, tomatkross och buljong samt krydda efter egen smak med chili- och paprikapulver. Servera den smakrika grytan med ris och toppa med en klick gräddfil och krispiga morotsstavar.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2018
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
La till en vitlök, en färsk chili och lite rödvin! Supergott!
Anna
2023-05-14Gott och snabblagat. Brukar komplettera med vitlök och soja.
Anne-marie
2022-11-13God, lättlagad och snabb vardagsmat
Felicia
2022-08-18