Chicken tikka masala med ris

Indiskt behöver inte vara svårt om du tar till några små knep. Färdig tikka masalasås gör sig utmärkt med strimlad kyckling och söt paprika. När grytan puttrat klart serverar du med ris och svalkande gurka.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2022

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2531 KJ / 605 kCal
Fett18 g
Salt3 g
Kolhydrater62 g
Protein44 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
24 stSläng ned 1 msk curry och lika mycket smör för att få tikka matsala smaken.
Danielle
God rätt i grunden men tyvärr funkar det absolut inte med lårfile för mig heller. Är i överlag nöjd med matkassen men fortsätter bröstfilen ersättas med lårfilen måste jag nog säga upp abonnemanget för jag tappar helt aptiten av den.
Louise
Blev mycket gott med kycklinglårfilé och inte alls torrt som det enkelt blir med kycklingfiléer! Bra där ICA!
Henning
Jag kommer avsluta prenumerationen om ni fortsätter med lårfilé 🤢
Evelyn
Gott, men sluta ersätta filén med denna lårfilén. Det borde ju finnas annat att ersätta med.
Sara
Snälla , ingen mer kycklinglårfilé! Kycklingfilé hädanefter istället tack 🙏🏼
Maria
Hur bryner man kycklingen? Den blir ju kokt och grå i allt insprutat vatten. Påminner om att förvälla svamp
Lars
Enkelt o gott. Bra med lårfilé, är inte lika torr som bröstfilé och har mer smak.
Kalle
Håller med! Lårfile’n är osmaklig!
Linda
Var är kycklingfilén? Det är inte första gången. Gör om gör rätt ICA.
Fredrik
Hej Fredrik!https: Vi får be dig att ställa din fråga till kundservice istället. https://www.ica.se/kundservice/ Hälsningar Michelle
ICA-köket