Tikka masala med köttbullar och ris

18
4
Tikka masala med köttbullar och ris

Låt Indien komma på besök och ät denna mumsiga rätt; Tikka masala med köttbullar och ris. Och eftersom du använder dig av färska köttbullar går även rätten väldigt fort att svänga ihop. Perfekt för en stressig vardagskväll helt enkelt!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2020

Tikka masala med köttbullar och ris

Ingredienser

4 portioner
4
port ris eller annat gryn
1
rödlök
600 g
färska köttbullar
1 msk
olja
480 g
tikka masala cooking sauce
1 dl
vatten
-
salt
-
peppar
2
röda paprikor

För alla

Kontrollera noga innehållet i såsen.
Fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Tips

Häll vattnet i den urhällda såsburken och skaka så får du med det sista i burken.

Vad tyckte du om receptet?

18

Kommentarer

Kim

12/21/2020

Gott och lättlagat. Stekte på paprikan tillsammans med köttbullarna och löken, gav en fin sötma.

Karin

11/21/2020

Jättegott, särskilt ihop med paprikan. Barnen åt som om de aldrig sett mat förut. Dessutom lättlagat.

Birgitta

10/23/2020

Jätte gott 👍🏻😊5 poäng

Näringsvärde per portion

Energi 2996 KJ / 717 kCal
Fett 31 g
Salt 5 g
Kolhydrater 74 g
Protein 31 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept