Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Chicken paneng curry

Här går det undan! Strimlad kyckling får fräsa i stekpannan tillsammans med tärnad paprika och klyftad lök. Blandas ihop med en välbalanserad paneng curry som sätter den perfekta knorren på kycklinggrytan. Smaker som tar dig till Thailand!

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 43, 2013
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Dela, kärna ur och skär paprikan i tärningar.
  3. Skala och klyfta löken. Fräs kycklingen i oljan. Tillsätt löken och paprikan fortsätt att fräsa tills löken blir mjuk.
  4. Rör ner paneng curryn och låt det koka upp. Smaka av med salt.
  5. Servera grytan med riset.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på kyckling paneng curry. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 port ris, gärna basmatiris
  • 1 gul paprika
  • 1 gul lök
  • ca 600 g strimlad kyckling
  • 1 tsk olja
  • 400 ml paneng curry
  • salt
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2294 kJ / 543 kCal