Här går det undan! Strimlad kyckling får fräsa i stekpannan tillsammans med tärnad paprika och klyftad lök. Blandas ihop med en välbalanserad paneng curry som sätter den perfekta knorren på kycklinggrytan. Smaker som tar dig till Thailand!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
43 2013
Läs noga ingrediensförteckningen på kyckling paneng curry. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ann-charlotte
2021-10-29Mycket gott. Tog i en rödlök också och en röd paprika för att få lite färg på rätten. Det här kommer absolut att stå på vår matsedel i fortsättningen
Linus
2021-08-12Man ska börja steka curryn så att det utvecklar mer smak, tycker allt är fel ordning.
Emilia
2021-07-06Jag använde en påse Quornbitar istället för kyckling. Upplever att det blev lite väl lite sås med en burk grytbas, så jag fick späda med grädde. Blev dock lagom hetta för min smak då.