Kyckling i paneng curry

24
2
Kyckling i paneng curry

En välsmakande thairätt med kyckling och paneng curry. Låt kycklingen få fräsa i stekpannan för att sedan låta den sjuda tillsammans med haricot verts och grytbasen. Servera sedan tillsammans med nykokt ris och toppa rätten med färsk gräslök.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2018

Kyckling i paneng curry

Ingredienser

2 portioner
2
port ris
300 g
strimlad kycklingfilé
1 tsk
olja
1/2
förp haricots verts (à 150 g)
400 ml
paneng curry grytbas
1
ask färsk gräslök (à 20 g)

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

24

Kommentarer

Jonas

1/29/2020

Ursäkta nu hänger jag med, haricotsvertsen =)

Redaktionen ICAse

1/30/2020

Hej Jonas! Vad bra att du förstod vad vi menar. Hoppas att du gillade rätten! Hälsningar Elina

Jonas

1/29/2020

Vad menar man med tillsätt bönorna? Står ingenstans om bönor i receptet.

Näringsvärde per portion

Energi 2978 KJ / 723 kCal
Fett 32 g
Salt 3 g
Kolhydrater 58 g
Protein 44 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept