Kyckling i paneng curry
En välsmakande thairätt med kyckling och paneng curry. Låt kycklingen få fräsa i stekpannan för att sedan låta den sjuda tillsammans med haricot verts och grytbasen. Servera sedan tillsammans med nykokt ris och toppa rätten med färsk gräslök.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2018
Ingredienser
2 portioner
2 port ris
300 g strimlad kycklingfilé
1 tsk olja
1/2 förp haricots verts (bönor) (à 150 g)
400 ml paneng curry grytbas
1 ask färsk gräslök (à 20 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2978 KJ / 723 kCal
Fett32 g
Salt3 g
Kolhydrater58 g
Protein44 g
Kommentarer
Enkelt och gott 👍
Johan fredrik
2024-11-21Ursäkta nu hänger jag med, haricotsvertsen =)
Jonas
2020-01-29Hej Jonas! Vad bra att du förstod vad vi menar. Hoppas att du gillade rätten! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-01-30Vad menar man med tillsätt bönorna? Står ingenstans om bönor i receptet.
Jonas
2020-01-29