Kyckling i paneng curry

24
2
Kyckling i paneng curry

En välsmakande thairätt med kyckling och paneng curry. Låt kycklingen få fräsa i stekpannan för att sedan låta den sjuda tillsammans med haricot verts och grytbasen. Servera sedan tillsammans med nykokt ris och toppa rätten med färsk gräslök.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2018

Kyckling i paneng curry

Ingredienser

2 portioner
2
port ris
300 g
strimlad kycklingfilé
1 tsk
olja
1/2
förp haricots verts (bönor) (à 150 g)
400 ml
paneng curry grytbas
1
ask färsk gräslök (à 20 g)

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

24

Kommentarer

Jonas

2020-01-29

Ursäkta nu hänger jag med, haricotsvertsen =)

Redaktionen ICAse

2020-01-30

Hej Jonas! Vad bra att du förstod vad vi menar. Hoppas att du gillade rätten! Hälsningar Elina

Jonas

2020-01-29

Vad menar man med tillsätt bönorna? Står ingenstans om bönor i receptet.

Näringsvärde per portion

Energi 2978 KJ / 723 kCal
Fett 32 g
Salt 3 g
Kolhydrater 58 g
Protein 44 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept