Kyckling i paneng curry

Betyg 4.2 av 5.
24 personer har röstat
2
Kyckling i paneng curry

En välsmakande thairätt med kyckling och paneng curry. Låt kycklingen få fräsa i stekpannan för att sedan låta den sjuda tillsammans med haricot verts och grytbasen. Servera sedan tillsammans med nykokt ris och toppa rätten med färsk gräslök.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2018

Kyckling i paneng curry

Ingredienser

2 portioner
2   port ris
300 g  strimlad kycklingfilé
1 tsk  olja
1/2   förp haricots verts (bönor) (à 150 g)
400 ml  paneng curry grytbas
1   ask färsk gräslök (à 20 g)

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
24 personer har röstat

Kommentarer

Ursäkta nu hänger jag med, haricotsvertsen =)

Jonas

2020-01-29

Hej Jonas! Vad bra att du förstod vad vi menar. Hoppas att du gillade rätten! Hälsningar Elina

Redaktionen

2020-01-30

Vad menar man med tillsätt bönorna? Står ingenstans om bönor i receptet.

Jonas

2020-01-29

Näringsvärde per portion

Energi2978 KJ / 723 kCal
Fett32 g
Salt3 g
Kolhydrater58 g
Protein44 g

Testa liknande recept

Kycklingfärs i kokosmjölk
Betyg 3.6 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färs i paneng curry
Betyg 3 av 5.
70 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kyckling i röd curry med gröna bönor
Betyg 3.5 av 5.
181 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Variant på kyckling Massaman
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskkakor med syrlig dipp
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudlar med kycklingcurry och bönor
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga