En snabblagad vegansk thaigryta med thailändska smaker till middag? Ja tack! Här steks vegochunks i krämig kokosmjölk som smaksätts med grön currypasta. Servera med basmatiris, ät och njut.
Kontrollera noga innehållet i vegobitarna och currypastan.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Recept och bild i samarbete med The Vegetarian Butcher.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
En del hetta men i övrigt smaklöst, inte äckligt men kommer inte äta igen.
Freja
2022-11-25Fantastiskt gott med ”blackpepper tofu” (istället för vegobitar) och jasminris till!
Sara
2022-10-21Tillagar man ett recept från Icas hemsida så kan man ju tro att ingredienserna är anpassade efter Icas egna varor om alternativet finns. Har ni testat att ha i 3 msk av Icas egna gröna currypaste i denna?! Det blev så starkt så det blev oätligt! En himla massa mat fick slängas då alla fick ont i magen och brännande känsla. Försökte rädda maten genom att spä ut, ha i socker, allt möjligt, men det funkade inte. Aldrig igen!
Elly
2021-12-07