En snabblagad vegansk thaigryta med thailändska smaker till middag? Ja tack! Här steks vegochunks i krämig kokosmjölk som smaksätts med grön currypasta. Servera med basmatiris, ät och njut.
Kontrollera noga innehållet i vegobitarna och currypastan.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Recept och bild i samarbete med The Vegetarian Butcher.
Kommentarer
Elly
2021-12-07Tillagar man ett recept från Icas hemsida så kan man ju tro att ingredienserna är anpassade efter Icas egna varor om alternativet finns. Har ni testat att ha i 3 msk av Icas egna gröna currypaste i denna?! Det blev så starkt så det blev oätligt! En himla massa mat fick slängas då alla fick ont i magen och brännande känsla. Försökte rädda maten genom att spä ut, ha i socker, allt möjligt, men det funkade inte. Aldrig igen!
Kim
2021-03-07Väldigt stark blev det. En stekpanna är alldeles för liten för allt som ska i den, en kastrull hade funkat bättre. 3/5
Christopher
2021-02-16Riktigt god och går relativt snabbt att laga.