Chicken paneng curry | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Chicken paneng curry

Den här härliga kycklinggrytan är en genväg till Asien. Med färdigkryddad kyckling med smak av röd curry går det snabbt att sno ihop en asiatisk kycklingrätt som denna. Servera gärna med basmatiris.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 43, 2012
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skala, halvera och skär bort kärnhuset på gurkan. Skär i bitar. Kärna ur paprikan och skär i tärningar.
  3. Skala och klyfta löken. Fräs löken i oljan. Tillsätt kycklingen och stek tills den är klar.
  4. Häll i tomaterna, gurkan och paprikan och låt det koka upp. Smaka av med salt.
  5. Servera grytan med riset och gärna en sallad.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på kyckling paneng curry. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 port ris, gärna basmatiris
  • 1/2 gurka
  • 1 gul paprika
  • 1 gul lök
  • 1 tsk olja
  • ca 650 g strimlad kycklingfilé paneng red curry
  • 400 g körsbärstomater på burk
  • salt
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Kycklingbröstfilé

5:- Rabatt

Guldfågeln, Tunnskivad/tvådelad ca 700 g

Mer info

Näringsvärde
Per portion

Energi 1872 kJ / 448 kCal