Rostad sötpotatis med getost och mynta

10
0
Rostad sötpotatis med getost och mynta

Bjud på en lika somrig som magisk smakkombination av rostad sötpotatis, getost och mynta! Rätten är enkel att göra och passar bra att servera som en del av en huvudrätt eller som inslag på buffébordet.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2018

Rostad sötpotatis med getost och mynta

Ingredienser

6 portioner
1 kg sötpotatis
3 msk olivolja
1 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
200 g getost
2 msk hackad mynta

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1296 KJ / 309 kCal
Fett 17 g
Salt 1.86 g
Kolhydrater 29 g
Protein 9 g
Läs mer om näringsvärden