Chèvre chaud

Betyg 3.9 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Chèvre chaud

Chèvre chaud, eller gratinerad getost på svenska, är fantastiskt gott och passar utmärkt att bjuda gästerna på som en liten aptitretare innan middagen. Låt nötterna vara med i ugnen en kort stund och ringla lite honung över osten vid servering.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011

Chèvre chaud

Ingredienser

4 portioner
200 g getost (chèvrerulle)
4 skivor vitt formbröd
2 msk smör
2 msk pinjenötter
honung
salladsblad

Gör så här

00:03:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Det står fårost, men chevre betyder get på franska.

    Maria

    Hej Maria! Ja men visst! Så är det ju! Tack för att du såg vår miss! Vänliga hälsningar Tove

    ICA-köket

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat exkl sallad och honung.
Energi1472 KJ / 351 kCal
Fett26 g
Salt1.3 g
Kolhydrater15 g
Protein14 g

Testa liknande recept

  • Lins- och rödbetssallad med chévre
    Betyg 4.4 av 5.74 personer har röstat
    Receptet har 13 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chèvre chaud - chèvretoast
    Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Getost med salsa verde
    Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Chèvresallad
    Betyg 4.6 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad