Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Chèvre chaud

Chèvre chaud, eller gratinerad getost-toast är en underbar förrätt. Här har getosten fått sällskap av krispigt bacon. Servera denna mumsiga klassiker med en fräsch grönsallad.

Detta är ett recept från Buffé nr 10, 2001
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på högsta värme, "grill". Rosta formbrödet.
  2. Skär chèvren i 1-2 cm tjocka skivor. Lägg ostskivorna på bröden.
  3. Fintärna bacon och strö ovanpå. Lägg upp på en bakpappersklädd plåt och gratinera högt upp i ugnen i 2-3 minuter eller till fin färg.
  4. Lägg upp på en bädd av blandad sallad och ät genast.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 skivor vitt formbröd
  • 1 bit chèvre (getost)
  • 2 skivor bacon
  • blandad sallad
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer