Grillade persikor med mascarpone och pinjenötter

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Grillade persikor med mascarpone och pinjenötter

En snabb och lätt dessert får du med grillade persikor med mascarpone och pinjenötter. Den ljuvliga mascarponeosten läggs i persikohalvorna och grillas. Otroligt smakligt, toppa gärna med pinjenötter.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001

Grillade persikor med mascarpone och pinjenötter

Ingredienser

4 portioner
8   konserverade persikohalvor
1 msk  mascarponeost
strösocker
pinjenötter

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: uteslut mascarponeosten och vispa i stället 2 äggvitor med 3-4 msk socker till en tjock marängsmet. Klicka den på persikohalvorna, strö över nötter och grädda i ugnens nedre del några minuter tills marängen är fast och har fin färg. Receptet är avsett för 4 port.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mascarpone & albicocca (nektariner med mascarpone)
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Crema al Mascarpone
Betyg 2.5 av 5.
32 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Persikoklyftor med hallonsås
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Limemarinerade jordgubbar med mascarpone
Betyg 4.5 av 5.
40 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pizza med persika och getost
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mascarpone- och basilikafyllda tomater
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga