Grillade persikor med mascarpone och pinjenötter

1
0
Grillade persikor med mascarpone och pinjenötter

En snabb och lätt dessert får du med grillade persikor med mascarpone och pinjenötter. Den ljuvliga mascarponeosten läggs i persikohalvorna och grillas. Otroligt smakligt, toppa gärna med pinjenötter.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001

Grillade persikor med mascarpone och pinjenötter

Ingredienser

4 portioner
8 konserverade persikohalvor
1 msk mascarponeost
strösocker
pinjenötter

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: uteslut mascarponeosten och vispa i stället 2 äggvitor med 3-4 msk socker till en tjock marängsmet. Klicka den på persikohalvorna, strö över nötter och grädda i ugnens nedre del några minuter tills marängen är fast och har fin färg. Receptet är avsett för 4 port.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer