Grillade persikor med mascarpone och pinjenötter

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Grillade persikor med mascarpone och pinjenötter

En snabb och lätt dessert får du med grillade persikor med mascarpone och pinjenötter. Den ljuvliga mascarponeosten läggs i persikohalvorna och grillas. Otroligt smakligt, toppa gärna med pinjenötter.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001

Grillade persikor med mascarpone och pinjenötter

Ingredienser

4 portioner
8   konserverade persikohalvor
1 msk  mascarponeost
strösocker
pinjenötter

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: uteslut mascarponeosten och vispa i stället 2 äggvitor med 3-4 msk socker till en tjock marängsmet. Klicka den på persikohalvorna, strö över nötter och grädda i ugnens nedre del några minuter tills marängen är fast och har fin färg. Receptet är avsett för 4 port.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mascarpone & albicocca (nektariner med mascarpone)
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Crema al Mascarpone
Betyg 2.5 av 5.
32 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Persikoklyftor med hallonsås
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med persika och getost
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Limemarinerade jordgubbar med mascarpone
Betyg 4.4 av 5.
38 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Peach Melba-krans med maräng och kanderad mandel
Betyg 4.6 av 5.
40 personer har röstat
Över 60 min att tillaga