Tomat- och pancettapasta

Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
1
Tomat- och pancettapasta

Fantastiskt välsmakande och snabblagad pastarätt som mättar samtliga magar runt middagsbordet! Koka pastan och blanda den med läckra ingredienser som tomat, pancetta, auberginefräs, grovhackad persilja och mandel.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2014

Tomat- och pancettapasta

Ingredienser

4 portioner
4   port pasta gärna pennette rigate
1   aubergine
1   rödlök
2   förp pancetta (à 160 g)
1 msk  olivolja
1   vitlöksklyfta
salt och peppar
400 g  konserverade körsbärstomater
50 g  hel skalad mandel
20 g  persilja

För alla

Rätten är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat

Kommentar

Helt underbart gott. Njuter av varje tugga.

Crister

2014-09-08

Näringsvärde per portion

Energi2857 KJ / 683 kCal
Fett38.8 g
Kolhydrater58.7 g
Protein21.3 g

Testa liknande recept

Aubergine- och olivdipp med mandel
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chark med auberginepasta
Betyg 2.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomat- och bresaolapasta med mandel
Betyg 2.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Currygryta med spetskål och aubergine
Betyg 2.3 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Siciliansk auberginegryta med torsk
Betyg 3.3 av 5.
165 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Italiensk pytt
Betyg 2.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga