Tomat- och pancettapasta

Fantastiskt välsmakande och snabblagad pastarätt som mättar samtliga magar runt middagsbordet! Koka pastan och blanda den med läckra ingredienser som tomat, pancetta, auberginefräs, grovhackad persilja och mandel.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2014

Ingredienser
4 portioner
4 port pasta gärna pennette rigate
1 aubergine
1 rödlök
2 förp pancetta (à 160 g)
1 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
salt och peppar
400 g konserverade körsbärstomater
50 g hel skalad mandel
20 g persilja
För alla
Rätten är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2857 KJ / 683 kCal
Fett38.8 g
Kolhydrater58.7 g
Protein21.3 g
Kommentar
Helt underbart gott. Njuter av varje tugga.
Crister
2014-09-08