Tomat- och pancettapasta

8
1
Tomat- och pancettapasta

Fantastiskt välsmakande och snabblagad pastarätt som mättar samtliga magar runt middagsbordet! Koka pastan och blanda den med läckra ingredienser som tomat, pancetta, auberginefräs, grovhackad persilja och mandel.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2014

Tomat- och pancettapasta

Ingredienser

4 portioner
4 port pasta gärna pennette rigate
1 aubergine
1 rödlök
2 förp pancetta (à 160 g)
1 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
salt och peppar
400 g konserverade körsbärstomater
50 g hel skalad mandel
20 g persilja

För alla

Rätten är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentar

Crister

2014-09-08

Helt underbart gott. Njuter av varje tugga.

Näringsvärde per portion

Energi 2857 KJ / 683 kCal
Fett 38.8 g
Kolhydrater 58.7 g
Protein 21.3 g
Läs mer om näringsvärden