Chark med auberginepasta

Betyg 2.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Chark med auberginepasta

Här svänger du ihop en snabb pasta med stekt aubergine, vitlök och körsbärstomater. Pastan blandas ihop med tomatröran, rostade mandlar och färsk basilika. Serveras tillsammans med ett urval av härliga charkuterier. Snabbmat på italienska, fullt av ljuvliga smaker!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2013

Chark med auberginepasta

Ingredienser

4 portioner
1 aubergine
1 rödlök
1 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
1 tsk strösocker
salt
peppar
400 g konserverade körsbärstomater
50 g hel skållad mandel
1/2 kruka basilika
2 förp färsk pasta, gärna tagliolini (à 250 g)
skinka salami (à 120 g)

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2182 KJ / 522 kCal
Fett28.8 g
Kolhydrater36.9 g
Protein25.4 g

Testa liknande recept

  • Aubergine- och olivdipp med mandel
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tomat- och pancettapasta
    Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Auberginepasta med kabanoss
    Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rostad aubergine
    Betyg 4.3 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tomat- och bresaolapasta med mandel
    Betyg 2.7 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Auberginepasta med tomat och örter
    Betyg 3.6 av 5.26 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad