Färska champinjonburgare, med smak av valnöt och timjan, är en fantastiskt god vegorätt. Servera med picklad rödlök och en puré gjord av palsternackor, rotselleri och potatis.
Ingredienser
4 portioner
Puré
2
palsternackor
200
g
rotselleri
900
g
fast potatis
3
msk
olivolja
salt och svartpeppar
65
g
babyspenat
Lök
2
rödlökar
1 1/2
dl
vatten
1/2
dl
strösocker
1/2
tsk
salt
2
msk
rödvinsvinäger
1
kruka persilja
Burgare
4
färska champinjonburgare (gärna valnöt och timjan)
För alla
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
4
4 st
Kommentarer
Redaktionen
2016-09-22
Hej Anna!
Du har helt rätt i att det är individuellt HUR mycket man äter. Men i detta fallet väger en portion 494 g som den ser ut idag.
Hälsningar Michelle
Anna
2016-09-20
Låter som ett spännande och gott recept och det skall stramt testas! Ang näringsberäkningen vore det bra att veta hur stor ni beräknar att en portion är - det är ju högst individuellt hur mycket mat man kan äta.
Redaktionen
2016-07-11
Hej Anna-Karin! Tyvärr har vi inte en sådan guidning men vi har näringsberäknat många av våra recept om det kan ge dig en fingervisning om näringsvärdet i maträtten. Hälsningar Ulrika.
Kommentarer
Redaktionen
2016-09-22Hej Anna! Du har helt rätt i att det är individuellt HUR mycket man äter. Men i detta fallet väger en portion 494 g som den ser ut idag. Hälsningar Michelle
Anna
2016-09-20Låter som ett spännande och gott recept och det skall stramt testas! Ang näringsberäkningen vore det bra att veta hur stor ni beräknar att en portion är - det är ju högst individuellt hur mycket mat man kan äta.
Redaktionen
2016-07-11Hej Anna-Karin! Tyvärr har vi inte en sådan guidning men vi har näringsberäknat många av våra recept om det kan ge dig en fingervisning om näringsvärdet i maträtten. Hälsningar Ulrika.