Hoppa till sidans innehåll
UNDER 45 MIN | Medel

Champinjonburgare med halloumi

Variera köttbonanzan vid grillen med en supergod vegoburgare. Servera med grillad halloumi, bifftomat och majo mellan lyxigt smöriga briochebröd.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär halloumin och tomaten i skivor. Riv salladen i stora bitar.
  2. Skiva gurkan tunt, gärna på mandolin.
  3. Blanda majonnäsen med vattnet och smaka av med salt och peppar.
  4. Grilla champinjonburgarna och halloumin tills de får fin färg. Grilla bröden några sekunder på snittytan.
  5. Servera champinjonburgarna med alla tillbehör.

För alla

Kontrollera noga innehållet i burgaren.
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 200 g halloumiost
  • 1 bifftomat
  • 1/2 krispsallad
  • 1/2 gurka
  • 3/4 dl majonnäs
  • 2 tsk vatten
  • salt och peppar
  • 4 champinjonburgare rökig paprika
  • 4 hamburgerbröd (brioche)

Kupongen är laddad

Valfri krydda på små glas

10 % rabatt

Santa Maria 3-80 g

Mer info

ICA stoppar försäljning av barnkläder från Ronald A/S pga kvalitetsbrist som kan orsaka kvävning. Läs mer