Ceviche med sötpotatis

6
1
Ceviche med sötpotatis

Ceviche är en klassisk fiskrätt från Peru som är ljuvligt god och fräsch som förrätt. Här gör vi den med torsk eller kolja som får marinera i lime, chili och koriander och serveras med majs och kokt sötpotatis.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2020

Ceviche med sötpotatis

Ingredienser

4 portioner
1
sötpotatis
1
rödlök
500 g
tinad fryst torsk- eller koljafilé
2 dl
färskpressad limejuice (2 dl limejuice motsvarar ca 8 lime)
1 msk
finhackad koriander
1/2 msk
finhackad habanero
1 tsk
salt
1/2 tsk
svartpeppar

Till servering

1/2 dl
majskorn (gärna burkmajs)
-
färsk koriander

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentar

Dan

2020-12-06

Väldigt fräsch och god!

Testa liknande recept