Cavatelli med svartkål, pecorino och valnötter

Cavatelli är en typ av italiensk pasta formad som små kupade snäckor. Denna pasta görs utan ägg och när du format den hemgjorda pastan: servera med stekt svartkål, valnötter, citron och pecorino.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2020

Gör så här
00:20:00
00:05:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi4709.6 KJ / 1125.5 kCal
Fett72.7 g
Salt1.88 g
Kolhydrater80.6 g
Protein30.8 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
4 stÄnnu bättre med lite vitt vin och grädde istället för smör
Frida
Väldigt god "sås". Pastan blev dock hård och tråkig trots att koktiden dubblerades.
Ewa
Tog lite tid att göra pastan, men det blev väldigt gott!
Carina