Vackra och utsökta sötpotatisbiffar som skiner upp som två solar på tallriken. Biffarna blir otroligt smakrika med hjälp av kryddig ingefära och får en härlig textur av cashewnötter och sesamfrön. Servera med en varm couscoussallad med persilja och plommontomater och ringla över yoghurt.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
35 2016
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri couscous alt ris eller quinoa.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Annika
7/9/2020Gott men mycket att hacka och mosa som det brukar vara i vegetariska recept.. Tog bulgur istället o hade även mango chutney till vilket blev väldigt bra
Helena
2/12/2018Helt enkelt supergott!