Vackra och utsökta sötpotatisbiffar som skiner upp som två solar på tallriken. Biffarna blir otroligt smakrika med hjälp av kryddig ingefära och får en härlig textur av cashewnötter och sesamfrön. Servera med en varm couscoussallad med persilja och plommontomater och ringla över yoghurt.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
35 2016
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri couscous alt ris eller quinoa.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Marika
2021-11-03Kul och nyttigt recept. Saknade sås så gjorde en på fetaost och yoghurt.
Annika
2020-07-09Gott men mycket att hacka och mosa som det brukar vara i vegetariska recept.. Tog bulgur istället o hade även mango chutney till vilket blev väldigt bra
Helena
2018-02-12Helt enkelt supergott!