Carpaccio på rödbeta med chèvre

Betyg 3.6 av 5.37 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Carpaccio på rödbeta med chèvre

Här är en läcker och vegetarisk carpaccio på rödbeta med chèvre. Rödbetor, chèvreost, solrosfrön och honung är en magisk smakkombination och en underbar förrätt som alla kommer att älska.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2011

Carpaccio på rödbeta med chèvre

Ingredienser

4 portioner
500 g rödbetor (eller gulbetor)
1/2 dl solrosfrön
1 påse späda salladsblad (à 65 g)
150 g getost av chèvretyp
olivolja
balsamicosirap eller honung
svartpeppar
flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Väldigt uppskattat av familjen och superenkelt att göra om man har färdigkokta betor

    Esther

Näringsvärde per portion

Energi1197 KJ / 286 kCal
Fett18 g
Salt1 g
Kolhydrater18 g
Protein11 g

Testa liknande recept

  • Dalaentré
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Calzone med getost och sötpotatis
    Betyg 3.1 av 5.87 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kålrabbisallad med äpple och getost
    Betyg 4.6 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Potatiskaka med getost
    Betyg 3.9 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad