Carbonara med julskinka

Förvandla de överblivna resterna av julskinkan till en perfekt krämig pasta carbonara med generösa mängder parmesan! Ett perfekt sätt att ta vara på julens rester när du tröttnat på julmaten.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2023

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3052 KJ / 729 kCal
Fett30 g
Salt3.54 g
Kolhydrater73 g
Protein40 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
3 stSnabbt och enkel, god smak och perfekt sås. Se bara till att inte ha förmycket fett och att röra i pastavattnet snabbt så såsen inte skär sig.
Johan
Säger som Monica….
Kim
Smaken var god ...men den skar sig. Varför? Gjorde helt enligt receptet.
Monica