Cappellacci med paprika och antipasto
Kantarell- och ricottafyllda pastakuddar serveras här i en gräddig sås med tomater, paprika och lök. Tillsammans med härliga charkuterier i form av salami och lufttorkad skinka som toppas av kryddig rucola har du nu en rätt att njuta av.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 7 2019
Ingredienser
2 portioner
2 tomater
1/2 rödlök
1 burk grillad paprika (à 290 g)
250 g fylld pasta cappellacci kantarell & ricotta
1 1/2 dl matlagningsgrädde
salt
peppar
120 g antipasto
65 g rucola
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3424 KJ / 799 kCal
Fett50 g
Salt5 g
Kolhydrater57 g
Protein32 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer