Cappellacci med paprika och antipasto

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Cappellacci med paprika och antipasto

Kantarell- och ricottafyllda pastakuddar serveras här i en gräddig sås med tomater, paprika och lök. Tillsammans med härliga charkuterier i form av salami och lufttorkad skinka som toppas av kryddig rucola har du nu en rätt att njuta av.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 7 2019

Cappellacci med paprika och antipasto

Ingredienser

2 portioner
2   tomater
1/2   rödlök
1   burk grillad paprika (à 290 g)
250 g  fylld pasta cappellacci kantarell & ricotta
1 1/2 dl  matlagningsgrädde
salt
peppar
120 g  antipasto
65 g  rucola

För alla

Innehåller laktos/mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri fylld pasta.
Gör äggfri: välj äggfri fylld pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3424 KJ / 799 kCal
Fett50 g
Salt5 g
Kolhydrater57 g
Protein32 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Pasta med tonfisksås och sojabönor
Betyg 4.1 av 5.
202 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Baconpasta med paprika
Betyg 3.9 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med savoykål och gröna ärtor
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med paprikapesto och sockerärtor
Betyg 4.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig papardelle med portabello
Betyg 3.3 av 5.
71 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Triangoli med kronärtskocka
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga