Cappellacci med paprika och antipasto

3
0
Cappellacci med paprika och antipasto

Kantarell- och ricottafyllda pastakuddar serveras här i en gräddig sås med tomater, paprika och lök. Tillsammans med härliga charkuterier i form av salami och lufttorkad skinka som toppas av kryddig rucola har du nu en rätt att njuta av.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 7 2019

Cappellacci med paprika och antipasto

Ingredienser

2 portioner
2 tomater
1/2 rödlök
1 burk grillad paprika (à 290 g)
250 g fylld pasta cappellacci kantarell & ricotta
1 1/2 dl matlagningsgrädde
salt
peppar
120 g antipasto
65 g rucola

För alla

Innehåller laktos/mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri fylld pasta.
Gör äggfri: välj äggfri fylld pasta.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3424 KJ / 799 kCal
Fett 50 g
Salt 5 g
Kolhydrater 57 g
Protein 32 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept