Caponata med aubergine och paprika  

22
4
Caponata med aubergine och paprika  

Den sicilianska tomat- och grönsaksröran caponata är som en maxad tomatsås fullproppad med grönsaker. Ett perfekt tillbehör till kyckling, kött eller vegetariska biffar.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017

Caponata med aubergine och paprika  

Ingredienser

4 portioner
1 zucchini eller aubergine
2 röda paprikor
2 selleristjälkar
2 msk olivolja
5 dl tomatsås (se länk till grundreceptet under steg 2)
2 dl vatten
2 tsk salt
2 krm svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

22

Kommentarer

Jonna

2020-05-23

Går den att frysa in?

Redaktionen ICAse

2020-05-25

Hej Jonna! Ja det går fint att frysa denna. Hälsningar Ulrika

Mildred

2019-02-06

Jättegod! Hade med den på bordet vid ett 30-års kalas med italiensk buffé - ALLA uppskattade den MYCKET!

Annelie

2017-08-25

Supergott. Jag har ätit nu i 2 dagar o gör en ny sats för 2 nya dagar. �

Näringsvärde per portion

Energi 627 KJ / 149 kCal
Fett 10 g
Salt 4.33 g
Kolhydrater 12 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden