Caponata med aubergine och paprika  

Betyg 4.9 av 5.
24 personer har röstat
4
Caponata med aubergine och paprika  

Den sicilianska tomat- och grönsaksröran caponata är som en maxad tomatsås fullproppad med grönsaker. Ett perfekt tillbehör till kyckling, kött eller vegetariska biffar.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017

Caponata med aubergine och paprika  

Ingredienser

4 portioner
1   zucchini eller aubergine
2   röda paprikor
2   selleristjälkar
2 msk  olivolja
5 dl  tomatsås (se länk till grundreceptet under steg 2)
2 dl  vatten
2 tsk  salt
2 krm  svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.9 av 5.
24 personer har röstat

Kommentarer

Går den att frysa in?

Jonna

2020-05-23

Hej Jonna! Ja det går fint att frysa denna. Hälsningar Ulrika

Redaktionen

2020-05-25

Jättegod! Hade med den på bordet vid ett 30-års kalas med italiensk buffé - ALLA uppskattade den MYCKET!

Mildred

2019-02-06

Supergott. Jag har ätit nu i 2 dagar o gör en ny sats för 2 nya dagar. �

Annelie

2017-08-25

Näringsvärde per portion

Energi627 KJ / 149 kCal
Fett10 g
Salt4.33 g
Kolhydrater12 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Chips av aubergine och zucchini
Betyg 3 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Caponata
Betyg 3.7 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta med chilipesto och zucchini
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Italiensk pytt
Betyg 2.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ratatouille sous vide
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ugnsbakad ratatouille med salvia och citron
Betyg 4.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 60 min att tillaga