Cannelloni är fyllda pastarullar som täcks med en god sås och gratineras i ugnen. Här byter vi den klassiska tomatsåsen mot paprikaröran ajvar relish. I fyllningen gömmer sig champinjoner, zucchini, ricotta och crème fraiche. Och ja, det smakar gott!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2014
Gör glutenfri: Välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: Välj laktosfri färskost och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: Byt ricotta mot mjölkproteinfri färskost. Ersätt crème fraiche med Imat fraiche eller Sour supreme (innehåller soja). Välj mjölkfritt ostalternativ att riva.
Gör äggfri: Välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jag gillade men 17-åringen var inte lika lycklig.
Cecilia
2021-01-26Lättlagad och gott! Bra vegetarisk alternativ. Kommer att lagas igen.
Man kin
2015-01-17