Canelloni är utsökta pastarullar som du gör av lasagneplattor. Detta recept är på canelloni med en fyllning av spenat och ricotta. En härlig och annorlunda pastarätt!
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfria lasagneplattor.
Gör laktosfri: byt ut ricottaosten mot laktosfri cream cheese.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Blev jättegott! Hade köpt för lite färsk spenat men kompletterade med fryst som jag tinade i micron. Hade mycket riven parmesan o ICAs pastasås med basilika.
Kristina
2022-06-26Jättegott och bra att man kan förbereda innan ev. gäster 👍
Marie
2022-02-13Går denna rätt att frysa?.
Annika
2021-07-20Hej Annika! Vi rekommenderar att förvara den här rätten i kylen. Den håller sig bra i kylen i 2-3 dagar. Bästa sättet att avgöra hållbarheten är att titta, lukta och smaka! Självklart går den att frysa men den är godast när den inte har varit fryst. 😊 Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-07-22