Att göra en calzone hemma hör kanske inte till det vanliga, men med tanke på resultatet så borde det kanske det! En perfekt calzone svänger du enkelt ihop med en färdig pizzadeg, lite prosciutto cotto och riven ost. Blanda en fräsch sallad till och middagen är serverad.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
51 2020
Kontrollera noga innehållet i soltorkad tomat crèmen.
Fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pizzadeg.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Hannah
11/10/2020Väldigt väldigt salt med glutenfri färdig pizzabotten, inte god att göra Calzone på eftersom brödet är väldigt ”tuggigt”. Fick vika ut den och äta som vanlig pizza ist, men ändå inte så gott. Snåla inte med tomatkrämen då skinkan lätt tar över.