Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Enkel

Glutenfri pizza med skinka och cocktailtomater

Pizza som passar alla blir en enkel sak med glutenfri pizzadeg och laktosfri mozzarella. Spara tid och välj färdig pizzasås och toppa sedan med rökt lantskinka och tomater.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt på ugnen enligt anvisningen på pizzaförpackningen.
  2. Rulla ut degarna med bakplåtspappret och lägg på plåtar.
  3. Bred pizzasåsen på pizzadegarna. Riv mozzarellan i bitar och fördela på degarna.
  4. Grädda enligt anvisningen på förpackningen.
  5. Fördela skinkan och tomaterna på pizzorna.

För alla

Fri från gluten, laktos och ägg. Innehåller mjölkprotein.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 förp glutenfri pizzadeg (à 260 g)
  • 400 g pizzasås
  • 2 förp laktosfri mozzarella (à 100 g)
  • 120 g rökt lantskinka
  • 250 g tomater i olika färger (gärna tomatmix shaker)
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer