Klassisk Caesarsallad med kyckling, krispig romansallad, knaperstekt bacon, hyvlad parmesanost och frasiga brödkrutonger. Vänd ner salladen i en makalöst god dressing av färskpressad citronjuice, sardellfiléer och vitlök. Servera salladen med bröd.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2010
Kommentarer
Freja
1/1/202110st sardellfiléer för 2pers...?
Victoria
4/21/20201457 kCal är lite väl häftigt för en portion sallad. Stämmer det verkligen att receptet på dressingen är för 1 portion?
Redaktionen ICAse
4/30/2020Hej Victoria! Ja det kan vi hålla med om och har beräknat om receptet. Det är ju olja och parmesanost i så det är näringstätt. Vi har nu uppdaterat att mängden är lagom för 2 port. Hälsningar Ulrika
Stefan
6/14/2019Inte, menar jag. Det står inte.