Det här är en utsökt, lättlagad men festlig fiskrätt som passar utmärkt till helgmiddagen. Potatissalladen med morötter och romanssallad som varvas med hemlagad caesardressing blir ett lyxigt tillbehör med frisk sälta.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2012
Fri från gluten och laktos.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt ostalternativ i caesardressingen.
Gör äggfri: ersätt caesardressingen med crème fraiche, t ex saffran/tomat.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Annika
2021-08-28Jättegott och annorlunda. Vi använde kummelfileer, antar att även torsk och kolja går bra. Var noga med att inte ha fisken i ugnen för länge, 10-11 min räckte bra för normaltjocka filéer. Färsk sommarpotatissallad blir nog fint i salladen.
Göran
2013-09-29detta är riktigt gott. jag stekte sejen (4 hg räcker) i smör i en panna på spisen. dressingen är supersalt, men god.