Buljongfondue

Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Buljongfondue

En mustig buljongfondue på rotfrukter är ett spännande alternativ till oljefonduen. Skär lök och grönsaker i grova bitar, koka och sila. Extra festligt att låta gästerna koka kött och grönsaker vid middagsbordet.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2011

Buljongfondue

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 l vatten
4 msk konc oxfond
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 morot
1 palsternacka

Gör så här

00:45:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Helstekt strutsbiff med rotfrukter
    Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lammgryta från Östanviks gård
    Betyg 2.3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ugnsrostade rotfrukter
    Betyg 4.1 av 5.66 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gotländsk lammgryta
    Betyg 4 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kokt högrev med rotfrukter
    Betyg 2.9 av 5.54 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad