Buljongfondue

Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Buljongfondue

En mustig buljongfondue på rotfrukter är ett spännande alternativ till oljefonduen. Skär lök och grönsaker i grova bitar, koka och sila. Extra festligt att låta gästerna koka kött och grönsaker vid middagsbordet.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2011

Buljongfondue

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 l vatten
4 msk konc oxfond
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 morot
1 palsternacka

Gör så här

00:45:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Helstekt strutsbiff med rotfrukter
Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lammgryta från Östanviks gård
Betyg 2.3 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gotländsk lammgryta
Betyg 4 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kokt högrev med rotfrukter
Betyg 2.9 av 5.54 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ugnsrostade rotfrukter
Betyg 4.1 av 5.66 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Palsternacka, morötter och potatis i ugn
Betyg 4.5 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad