Bulgursallad med vitost och ajvar

Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
0
Bulgursallad med vitost och ajvar

En god och mättande vegorätt gör du enkelt. Koka bulgur, blanda i de smakrika kidneybönorna och bitar av vitosten. Precis innan servering blandar du ner färsk spenat och serverar med ajvar relish av valfri styrka.

Bulgursallad med vitost och ajvar

Ingredienser

4 portioner
4 port bulgur (eller annat gryn)
380 g kidneybönor
2 förp vitost (à 150 g)
65 g spenat
2 dl ajvar relish

Att ha hemma

2 msk olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2099 KJ / 501 kCal
Fett26 g
Salt3 g
Kolhydrater40 g
Protein24 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Korvtopping på ajvar, vitost och pumpakärnor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grönsaksbulgur med fetaost
Betyg 3.6 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mozzarellagratinerad aubergine med ajvaryoghurt
Betyg 4.1 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Örtkyckling med zucchinibulgur
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Varma ajvar- och fetabröd
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ajvarmajonnäs
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga