Bön- och olivsallad med bulgur och prosciutto

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Bön- och olivsallad med bulgur och prosciutto

Ta genvägen med några färdiga salladsblandningar och snabbt och enkelt kan du servera en mättande och god sallad med vibbar från Medelhavet. Rör ner bulgur i salladerna och toppa med solroskärnor för extra krisp. Salladerna serveras helst med lufttorkad skinka.

Bön- och olivsallad med bulgur och prosciutto

Ingredienser

4 portioner
4 port bulgur
1 förp vitost (à 150 g)
1 oliv- och bönsallad (gärna medelhavs à 300 g)
1 förp kålmix (à 140 g)
1 1/2 dl rostade solroskärnor
2 förp prosciutto crudo med tryffel (à 100 g)
4 skivor surdegsbröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Toast med melon, burrata, chilihonung och prosciutto
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pizza med olivkräm och prosciutto
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Piadina med ost och skinka
Betyg 4 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kyckling texmex med tortilla och avokado
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Surdegsmacka med avokado, skinka och paprika
Betyg 3.4 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Inbakad pizza med prosciutto cotto
Betyg 3.7 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad