Bulgursallad med vitost och ajvar

Betyg 4.4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Bulgursallad med vitost och ajvar

En god och mättande vegorätt gör du enkelt. Koka bulgur, blanda i de smakrika kidneybönorna och bitar av vitosten. Precis innan servering blandar du ner färsk spenat och serverar med ajvar relish av valfri styrka.

Bulgursallad med vitost och ajvar

Ingredienser

4 portioner
4 port bulgur (eller annat gryn)
380 g kidneybönor
2 förp vitost (à 150 g)
65 g spenat
2 dl ajvar relish

Att ha hemma

2 msk olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Gott, gick snabbt att laga, det mesta fanns hemma redan.

    Sara

Näringsvärde per portion

Energi2099 KJ / 501 kCal
Fett26 g
Salt3 g
Kolhydrater40 g
Protein24 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Grönsaksbulgur med fetaost
    Betyg 3.6 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Örtkyckling med zucchinibulgur
    Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Varma ajvar- och fetabröd
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kikärtswraps med ajvar relish-crème
    Betyg 4.3 av 5.60 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad