Paprika- och manchegocrème

Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
0
Paprika- och manchegocrème

Manchego är en spansk hårdost som liksom italiensk parmesan ger pikant krydda i många olika maträtter. Den här busenkla paprika- och manchegocrèmen är suverän till allt grillat, eller som ett smakrikt ”spread” på mackan.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016

Paprika- och manchegocrème

Ingredienser

4 dl
1 1/2 dl ajvar relish
1 1/2 dl crème fraiche
1 dl finriven lagrad manchegoost
1 krm kajennpeppar
1 krm salt
1 krm peppar

Gör så här

Näringsberäkningen är per dl.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per dl

Energi780 KJ / 186 kCal
Fett17 g
Salt1 g
Kolhydrater4 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Bön- och umamiröra med ajvar och knaperstekt bacon
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färsbiffar med ajvar och tzatziki
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Varma ajvar- och fetabröd
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomat- & paprikasås
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rostade potatisklyftor med skal & paprikahummus
Betyg 4.4 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kryddiga järpar med paprika- och kikärtsdipp
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga