Paprika- och manchegocrème

5
0
Paprika- och manchegocrème

Manchego är en spansk hårdost som liksom italiensk parmesan ger pikant krydda i många olika maträtter. Den här busenkla paprika- och manchegocrèmen är suverän till allt grillat, eller som ett smakrikt ”spread” på mackan.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016

Paprika- och manchegocrème

Ingredienser

4 dl
1 1/2 dl
ajvar relish
1 1/2 dl
crème fraiche
1 dl
finriven lagrad manchegoost
1 krm
kajennpeppar
1 krm
salt
1 krm
peppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche eller Sour Supreme (innehåller soja). Ersätt manchego med mjölkproteinfritt ostalternativ.

Gör så här

Näringsberäkningen är per dl.

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 780 KJ / 186 kCal
Fett 17 g
Salt 1 g
Kolhydrater 4 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept