Paprika- och manchegocrème
Manchego är en spansk hårdost som liksom italiensk parmesan ger pikant krydda i många olika maträtter. Den här busenkla paprika- och manchegocrèmen är suverän till allt grillat, eller som ett smakrikt ”spread” på mackan.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016
Ingredienser
4 dl
1 1/2 dl ajvar relish
1 1/2 dl crème fraiche
1 dl finriven lagrad manchegoost
1 krm kajennpeppar
1 krm salt
1 krm peppar
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche eller Sour Supreme (innehåller soja). Ersätt manchego med mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche eller Sour Supreme (innehåller soja). Ersätt manchego med mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör så här
Näringsberäkningen är per dl.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi780 KJ / 186 kCal
Fett17 g
Salt1 g
Kolhydrater4 g
Protein4 g
Kommentarer