Bulgogi med rispyramid

Betyg 3.6 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Bulgogi med rispyramid

Koreanskt recept av härliga ingredienser som lövbiff, korinter, kanel, saffran, pinjenötter och lök. Denna bulgogi tillagar du på ungefär 60 minuter. Servera denna smakrika bulgogi med rispyramid och en fräsch sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2000

Bulgogi med rispyramid

Ingredienser

4 portioner
1 dl japansk soja
2 msk sherry
1/2 msk finhackad gul lök
3 hackade vitlöksklyftor
1 krm svartpeppar
400 g lövbiff
olja
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 msk olja
1 dl russin
1/2 dl korinter
1/2 tsk kanel
1/2 g saffran
1/2 tsk salt
2 dl långkornigt ris
2 dl vatten
1/2 dl pinjenötter

Gör så här

00:30:00
00:15:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.12 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Koreansk råbiff
Betyg 4.7 av 5.35 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lövbiff bulgogi med het broccoli och kimchi
Betyg 4.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Koreansk biff med soya och sesam
Betyg 3.4 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äppelmarmelad med korinter och sherry
Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Biffsallad
Betyg 4.1 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad lövbiff fylld med vitlöksost
Betyg 3.8 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad