Bulgogi med rispyramid

11
0
Bulgogi med rispyramid

Koreanskt recept av härliga ingredienser som lövbiff, korinter, kanel, saffran, pinjenötter och lök. Denna bulgogi tillagar du på ungefär 60 minuter. Servera denna smakrika bulgogi med rispyramid och en fräsch sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2000

Bulgogi med rispyramid

Ingredienser

4 portioner
1 dl japansk soja
2 msk sherry
1/2 msk finhackad gul lök
3 hackade vitlöksklyftor
1 krm svartpeppar
400 g lövbiff
olja
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 msk olja
1 dl russin
1/2 dl korinter
1/2 tsk kanel
1/2 g saffran
1/2 tsk salt
2 dl långkornigt ris
2 dl vatten
1/2 dl pinjenötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer