Den koreanska risrätten bibimbap – här i en variant utan kött och med svamp istället! Svampen marineras i en smakrik marinad innan den steks, och serveras sedan med olika sauterade, marinerade och syrade grönsaker, ris, ett stekt ägg och gochujangsås.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2020
Kontrollera noga innehållet i gochujang.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: uteslut ägg.
Kommentarer
Héléne
2021-01-06En riktig fullträff här hemma! Mycket smaker. Vi körde hemgjord kimchi på Jennie Walldens recept - så god! Hade ingen spenat så vi bytte till grönkål med samma kryddning. Funkade kanon.
Dan
2020-12-03Supergott! Perfekt helgmysmat. Gör marinaden med svampen först sedan alla tillbehör som står sist i receptet avsluta med riset och sist äggen.
Anders
2020-10-21Vilken länk?
Redaktionen ICAse
2020-10-22Hej Anders! Om du söker på receptet via ica.se så kan du se länkarna eller prova att uppdatera appen om du läser receptet där. Hälsningar Ulrika