Budapestrulle med röda vinbär

164
2
Budapestrulle med röda vinbär

Vi byter ut mandarinerna i en klassisk Budapestrulle mot sötsyrliga röda vinbär i den fluffiga gräddfyllningen. Mycket godare – och vackrare. Garnera med florsocker, smält choklad och ännu mer vinbär. Nötigt, bärigt och chokladigt – allt i en och samma tugga!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2015

Budapestrulle med röda vinbär

Ingredienser

Ger 10 bitar
1 1/2 dl
hasselnötsmjöl
1/2 dl
majsstärkelse
2 dl
strösocker
4
äggvitor

Fyllning

4 dl
vispgrädde
200 g
mörk blockchoklad
125 g
röda vinbär
-
florsocker och röda vinbär till garnering

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: Välj laktosfri grädde och choklad.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut grädden mot vispningsbar mjölkfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfri choklad.
Innehåller ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

164

Kommentarer

Magnus

2021-05-26

Om man lagar efter Originalet med mandariner blir det bäst. Hallon är också en klassiker

Rasmus

2020-08-01

Jag hade färska hallon istället och det blev kanongott! Rekommenderas starkt!

Redaktionen ICAse

2020-08-04

Hej Rasmus! Mums så gott! Tack för att du delar med dig av ditt grymma tips! Hälsningar Elina

Näringsvärde per portion

Energi 1683 KJ / 403 kCal
Fett 27 g
Salt 0.8 g
Kolhydrater 35 g
Protein 5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept