Budapestrulle med röda vinbär

Vi byter ut mandarinerna i en klassisk Budapestrulle mot sötsyrliga röda vinbär i den fluffiga gräddfyllningen. Mycket godare – och vackrare. Garnera med florsocker, smält choklad och ännu mer vinbär. Nötigt, bärigt och chokladigt – allt i en och samma tugga!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2015

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Energi1683 KJ / 403 kCal
Fett27 g
Salt0.8 g
Kolhydrater35 g
Protein5 g
Kommentarer
3 stJag kör med jordgubbar och spacklar ovansidan med choklad! Mums!
Rebecca
Om man lagar efter Originalet med mandariner blir det bäst. Hallon är också en klassiker
Magnus
Jag hade färska hallon istället och det blev kanongott! Rekommenderas starkt!
Rasmus
Hej Rasmus! Mums så gott! Tack för att du delar med dig av ditt grymma tips! Hälsningar Elina
ICA-köket