Bucatini med krämigt isterband och rosmarin

8
0
Bucatini med krämigt isterband och rosmarin

En smakrik pastarätt med isterbandets innehåll. Stek innehållet med morötter och lök och blanda ned i den krämiga såsen. Servera tillsammans med gröna ärtor och krispig sallad.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 8 2018

Bucatini med krämigt isterband och rosmarin

Ingredienser

4 portioner
4 port pasta (gärna bucatini)
250 g små gröna ärtor
1 morot
1 rödlök
4 isterband
1 dl vispgrädde
2 dl mjölk
1/2 msk majsstärkelse
1/2 kruka rosmarin
1 msk smör
salt
peppar
1/2 kruka krispsallad

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3234 KJ / 773 kCal
Fett 36 g
Salt 2.09 g
Kolhydrater 79 g
Protein 29 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden