Genom att först rosta tomaterna i ugn får de en djupare smak med mogen sötma. Låt vitlök, sardeller och färsk timjan gå med i ugnen och du har en fantastisk tomatsallad till en bit bröd och en god buffelmozzarella. Låt gärna gästerna göra sin egen bruschetta.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2016
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd
Gör laktosfri: kontrollera brödet och peston. Välj laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera brödet och peston. Byt ut mozzarella mot mjölkproteinfritt ostalternativ.
Fri från ägg, men kontrollera brödet.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Charlotta
2020-05-25Det här är så gott! Jag gör det dock mindre omständigt och kör allt i en gjutjärnspanna-enkelt!
Redaktionen
2016-10-07Hej Cecilia! Ja, det kan man verkligen undra! Tyvärr ett misstag av oss som vi såklart genast har rättat till. Tack för att du hörde av dig till oss!
Cecilia
2016-10-06Låter gott, men varför får jag upp detta när jag söker på vegetariska maträtter?