Gazpacho caprese

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Gazpacho caprese

Prova gazpacho caprese som förrätt – en klassisk slät tomatgazpacho serverad på ett lite roligare sätt! Soppan toppas med mozzarella, koriander och rödlök, och serveras med ett krispigt rostad surdegsbröd med avokado och lime.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2019

Gazpacho caprese

Ingredienser

4 portioner

Gazpacho

1/4 grön paprika
1/2 kg mogna tomater
1/2 gurka
2 skalade vitlöksklyftor
1/2 röd chili
1 msk färskpressad limejuice
1 dl färsk koriander
2 msk vitvinsvinäger
1/2 dl olja
1/2 tsk salt

Till servering

4 tunna skivor ljust surdegsbröd
1 msk olivolja
1 avokado
1 tsk färskpressad limejuice
1/2 tsk flingsalt
1/2 rödlök
1 buffelmozzarella (à ca 100 g)
färsk koriander

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1901 KJ / 455 kCal
Fett29 g
Salt1.98 g
Kolhydrater36 g
Protein11 g

Testa liknande recept

Bruschetta med varm tomatsallad och buffelmozzarella
Betyg 3.5 av 5.
74 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gul gazpacho med rostad vitlökscrème
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Melongazpacho
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gazpacho med brödkrutonger
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Minigazpacho
Betyg 2.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomat- och brödsallad med grillost och dill
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga