Gillar du italienskt bör du testa bruschetta med svamp och Serranoskinka. Perfekt som förrätt eller aptitretare! Blandningen av kantareller, champinjoner, fikon, färskost och skinka ovanpå det vita brödet kommer få det att vattnas i munnen.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2002
Rätten innehåller gluten och mjölk, även ägg kan förekomma.
Gör ägg- och glutenfri: Välj äggfritt bröd till äggallergiker och glutenfritt till den som har celiaki.
Gör mjölkfr: använd mjölkfritt margarin eller olja i stället för smör. Använd färskost baserad på soja, t ex Beneviva, och välj bröd utan mjölk.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Peter
2022-12-22Funderade länge :) på vad 11/2 är för mått. Kom sen på att ni menar nog 1 1/2 matsked. Under tips Med vänlig hälsning, Peter
Redaktionen ICAse
2022-12-22Hej Peter! Tack för att du uppmärksammade det för oss. ❤ Det var ett mellanslag som saknades där, vi har nu lagt dit det. Hoppas att det är tydligare nu. Hälsningar Elina
Annica
2006-05-06Toppa gärna garneringen med fint skurna rödlöksringar som legat i iskallt vatten 5-10 minuter och fått rinna av ordentligt. Vi hade även valnötter allra längst upp på bruschettan! Såsen är absolut nödvändig och pricken över i. Jättegott!