En underbart färgstark italiensk vegopasta fylld av medelhavssmaker och härliga texturer. Här bjuds det på umami från grana padano-osten, sälta från kaprisen och nötighet från pinjenötterna.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
34 2017
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Kristina
2020-02-03Det här var en riktigt fräsch och samtidigt ”kramig” maträtt! Kändes både nyttig och mummsig😋
Emma
2020-01-18Så himla gott! Pinjenötterna och parmesanen var pricken över i:et!
Ants
2017-03-21Gjorde med mandlar istället och la till oliver. Tyvärr blev makaronerna överkokta då broccolin fortfarande var lite djupfryst och glömde sedan parmesan. Trots det helt okej från familjen, så provar bättre nästa gång.